INNOVATIE

EEN ERFENIS VAN INNOVATIE

Decennialang combineerde Cosentino het beste dat de natuur te bieden heeft met de nieuwste technologieën ontwikkeld door de wetenschap

Onze niet aflatende inspanningen op het gebied van Onderzoek, Ontwikkeling & Innovatie vormen één van de voornaamste steunpilaren van het bedrijf. Decennialang heeft Cosentino veranderingen in de wereld van natuursteen en oppervlakken teweeggebracht. De essentie van het bedrijf is om het beste dat de natuur voortbrengt te combineren met de laatste technologieën die ons door de wetenschap worden geboden.

Niets verlaat de Cosentino-fabriek als het niet voldoet aan onze verwachtingen om een diepe, levendige en emotionele band te scheppen. Iets dat even zoveel technologisch en wetenschappelijk onderzoek vereist als een diepgaande kennis van de hedendaagse architectuur en design.

Ons streven naar excellentie wordt bereikt door ons met excellentie te omringen. Een groot deel van ons succes is te danken aan samenwerkingsverbanden die onmisbaar zijn om belangrijke vorderingen te boeken. Want onderzoek doen we niet alleen, op afzonderlijke wijze.