Moderne architectuur begrijpt dat een gevel, een groot onderdeel van een gebouw, niet alleen visueel waarde biedt. Het bevat ook een beschermende factor voor de structurele onderdelen van de muur, regelt de energie-efficiëntie van het gebouw en de gezondheid van de inzittenden. Een zorgvuldig ontworpen gevel kan efficiënter werken voor de eigenaren, de inzittenden en het milieu mogelijk maken, evenals een transformatie betekenen voor het uiterlijk en de prestaties van een bestaande structuur.

Geventileerde gevel

Geventileerde gevel

Een geventileerde gevel is een bouwoplossing met hoge prestaties voor afsluitingen van gebouwen waarbij met behulp van mechanische verankeringselementen en een metalen structuur het bekledingsmateriaal aan de muur van het gebouw wordt bevestigd met als resultaat een stevige en veilige gevel.

Verlijmde gevels

Verlijmde gevels

Voor verlijmde gevels is het erg belangrijk om de juiste lijmproducten te gebruiken. Mechanische ankers kunnen eventueel ook waar nodig toegepast worden.

Vliesgevels

Vliesgevels

Borstweringen worden gebruikt in plaats van glas in vliesgevelsystemen op plaatsen waar het noodzakelijk is om uiteindes van vloerplaten, plafond details, isolatie en andere bouwelementen te verbergen.

DIE VAN DEKTON EEN IDEAAL MATERIAAL MAKEN VOOR GEVELS.

  • Formaat: 320 cm x 144 cm
  • Dikte: 12 mm en 20 mm
  • Voortreffelijke vormvastheid
  • Bestand tegen vorst
  • KleurSTABILITEIT
  • Onbeperkte ontwerpmogelijkheden: formaat, details, naden, kleuren...

EIGENSCHAPPEN

ENERGIEBESPARING

ENERGIEBESPARING

GELUIDSISOLATIE

GELUIDSISOLATIE

GEZONDHEID EN VEILIGHEID

GEZONDHEID EN VEILIGHEID

VOORKOMT KOUDEBRUGGEN EN CONDENSATIE

BESCHERMING TEGEN FILTRATIE VAN WATER

BESCHERMING TEGEN FILTRATIE VAN WATER

BESCHERMING VAN DE DRAAGMUUR

BESCHERMING VAN DE DRAAGMUUR

WARMTE-ISOLATIE

WARMTE-ISOLATIE

Pin It on Pinterest

Share This